arkham city problem

Own the games on PC? Feel free to share your graphics settings and mods in this dedicated sub-forum.

arkham city problem

Postby raktim92 » Jul 12th, 2015, 4:33 am

Guys I have recently purchased Batman Arkham City. But it is not getting activated because games for windows live has been moved to stream. Please tell me how i can activate it so that i could play the game.
Thank You
raktim92
Tyger1
Tyger1
 
Posts: 2
Joined: Jul 11th, 2015, 1:23 pm
Favourite Villain: joker
Favourite Graphic Novel: the dark knight retu

Re: arkham city problem

Postby Heitor Fraga » Jul 18th, 2015, 11:23 am

Just need to use your serial code in Steam, dude. That will fix.
Heitor Fraga
.........
.........
 
Posts: 183
Joined: Jan 27th, 2012, 3:26 am
Location: In front my PC!
Favourite Villain: The Joker
Favourite Graphic Novel: Hush


Return to PC Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron